Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Squig Hoppers gick galet in i strid och orsakade förödelse på allt de kolliderar med. Varje svallande squig har en kacklande grot som klamrar sig fast på ryggen och flaxar vilt mot närliggande fiender när han förgäves försöker styra sin konstiga häst.

Squig Hoppers är oförutsägbara och mobila och kan hoppa över terräng och fiendens enheter i jakten på byten. De är bra för att fånga flyende fiender eller jaga sårbara enheter i din motståndares backlinje.

Squig-ryttare som har lyckats överleva mer än en enda, våldsamt kortlivad strid, Boingrot Bounderz bär lom-hjälmar och spetsar sina fiender med illvilligt spetsiga pokin’-lansar.

Boingrot Bounderz är mobila och dödliga frontlinjeenheter. De är tillräckligt snabba för att snabbt fastna i strid – när de väl är där kommer de att göra kort med sina fiender mellan bitande squigs och hugg med sina pokin’-lansar.

Det här setet bygger 10 Squig Hoppers eller 10 Boingrot Bounderz, och innehåller ett stort utbud av alternativ för anpassning. Huvuden, vapen, ryttare och squigs är alla utbytbara, vilket innebär att inga två modeller behöver se likadana ut, inte ens i de största horderna.

Detta kit levereras i 140 komponenter och innehåller 10 x 32 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 577787160

Visningar 603

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Squig Hoppers Gloomspite Gitz Warhammer Age of Sigmar

Pris

359 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 943 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?