Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
A Flesh Tearers Roman

Efter att ha säkrat Baal får köttrivarna i tid förstärkningar från Indomitus-korståget. I det ögonblicket av hopp inser de dock att de inte har hört från sin nu isolerade hemvärld Cretacia på alldeles för länge...

LÄS DET FÖR
Köttsrivarna är Sanguinius vredesskrift i kött och blod. Förskonade utrotning tack vare förstärkningar från Indomitus-korståget, är de änglavärdens avantgarde, och säkrar Baal och dess närliggande världar för de stora änglarna och imperiet. Men genom att uppfylla sin ed till Blodets Herre har de isolerat sig från sin hemvärld, Cretacia – och det har inte funnits något ord från garnisonen kvar för att hålla den.

BERÄTTELSEN
Beordrad av Gabriel Seth att säkra Cretacia, satte kapellan Dumah och Apothecary Barachial kurs mot Flesh Tearers hemvärld. Men när de äntligen ser det ännu en gång, kommer de att finna en garnison som står fast, eller en ödslig ödemark genomsökt av sina fiender? Space Marines måste gå i fotspåren av deras kapitels mytomspunna grundare, och längs vägen kommer de att lära sig vad det innebär att omfamna de förlorades vrede – eller dö i försök.

Skrivet av Chris Forrester.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 578844151

Visningar 167

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Wrath of The Lost (Hardback) a flesh tearers novel av Chris Forrester

Pris

189 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 986 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?