Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
De bleka skördemännen; Nurgles lie; Mortarions ögon. Elitkrigarna i Dödsvålet går under många namn, och alla är välfyllda av en massa rädsla och hot. Svullen av onaturlig kraft tornar Deathshrouden över sina fiender. Rostiga handskar och slingrande tentakler griper tag i enorma stridsliar som kallas manreapers, förbannade vapen som skär huvuden från axlarna och lemmar från bålar med varje svängning. Moln av pestflugor kokar runt Deathshroud, medan avskyvärda smog spills från ventiler i deras rustningar för att kvävas och förblinda deras fiender.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att montera en uppsättning av 3 Deathshroud Bodyguard. Imponerande stora och täta, täckta av röta, förruttnelse, tentakler och skräck, dessa modeller exemplifierar den korrumperande gåvan som Nurgle ger. Var och en är beväpnad med en manreaper – en stor lie, gropad och pockad med rost och sjukdomar, den står ännu högre än Dödssvampen som viftar med den – och en peststöthandske som används för att spruta obehagliga sjukdomar mot de olyckliga. Var och en av de tre är prydd med Nurgle-symbolik, som finns i rosten, bölderna och flisarna i deras rustning, genom vilka avskyvärt tentakler och uppsvällt kött sticker, knappt täckt av trasiga kappor. det ingår 7 varianter av huvuden, en blandning av hjälmförsedda och nakna, och en extra pestspårhandske – detta är för en valfri enhetsmästare, som har möjlighet att använda två av dessa.

Deathshroud Bodyguard kommer som 51 komponenter och levereras med 3 Citadel 40 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 580618458

Visningar 913

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Deathshroud Bodyguard Death Guard Warhammer 40 000

Pris

399 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?