Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Nådelösa förstörare av tempel och monument, Jade-obelisken är ett hot för alla som inte tillber sin illvilliga gud – en mystisk förändringsöppnare känd som Talaren i stenen. Dessa maskerade kultister är var och en förbannade till långsam men oundviklig förstening, som är hädiska konsthantverkare som är skickliga i stenhantverk. Akut medvetna om sin begränsade tid som levande kött, är de målmedvetna i sitt syfte – att vanhelga alla falska gudars avgudar innan deras dödliga kroppar dukar under.

Denna flerdelade plastsats bygger ett komplett krigsband av Jade Obelisk, för användning i Warcry-spel. Ledda av en nephritisk prästinna med dolk, bär dessa destruktiva eldsjälar tjocka klädnader och tunga rustningar och bär jademasker för att dölja sina förvandlande ansikten. De är beväpnade med en mängd olika vapen som kan användas för att riva ner idoler eller döda fiendekrigare med samma skicklighet. Dessa miniatyrer kan också användas som en del av en Disciples of Tzeentch-armé i spel av Warhammer Age of Sigmar.

Detta set innehåller 10 plastminiatyrer:
– 1x nefritprästinna
– 1x Obeliskbärare
– 1x Idolarc
– 3x Desecrators, som kan beväpnas med antingen ikonoklast-warpicks eller staty-smashers hammare
– 4x Defacers, som kan beväpnas med motbågar eller stenhuggarverktyg.

Denna uppsättning innehåller även:
– Ett förmågorskort för The Jade Obelisk, för att hjälpa till att släppa loss detta krigsbands destruktiva taktik i dina Warcry-spel (på engelska, franska, italienska, tyska, spanska, kinesiska, japanska och ryska)
– 7x fighter-kort för The Jade Obelisk, för att se dina regler med en blick
– 2x såravdelare för att spåra dina fighters i strid

Detta kit består av 83 plastkomponenter och levereras med 5 x Citadel 32 mm runda baser och 5 x Citadel 28,5 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 585703967

Visningar 654

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Warcry: The Jade Obelisk Warhammer Age of Sigmar

Pris

405 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 971 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?