Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Dawn of fire bok 4

Roboute Guilliman har brutit det orkiska framfart som hotade Fenris, men en uråldrig fiende har återvänt för att hota mänsklighetens hjärta – Segmentum Solar.

LÄS DET FÖR
Guy Haley fortsätter den fängslande historien om Indomitus-korståget när det sveper över galaxen, fortfarande på rullning efter öppningen av den stora klyftan.

BERÄTTELSEN
Indomitus Crusade fortsätter sitt krig över stjärnorna. Primarken Roboute Guilliman har äntligen brutit igenom det orkiska hotet som fördärvar sektorerna nära Fenris, och gör sig redo att driva på sitt försök att stabilisera Imperium Sanctus – men gamla och bittra fiender står i hans väg.

Kor Phaeron, den mörka kardinal, hotar den tidigare stabila kärnan i Segmentum Solar. Vågor av uppror som anstiftats av hans infiltrerande präster tyder på en nära förestående, storskalig invasion av Word Bearers Legion. Ännu värre är att den mörka kardinalens krigare riktar sig mot de svarta skeppen och hotar att svälta Terra av de pysker som kejsaren behöver för att överleva.

Genom denna turbulenta krigszon fortsätter inkvisitor Rostov sitt sökande efter Abaddons hand. Men när märkliga, mirakulösa visioner spåras tillbaka till den astropatiska stafetten på Srinagar, avleds hans strävan – för visionerna förutsäger hopp för imperiet, ett hopp som de fanatiska tillbedjarna av Chaos kommer att göra allt för att stoppa...

Skrivet av Guy Haley
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 594221911

Visningar 260

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Throne of Light A Dawn of Fire: Throne of Light Book 4 Warhammer 40 000

Pris

99 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 031 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?