Beskrivning

Produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Bok 2 i Dark Imperium-trilogin

När pestkrigen rasar fram manifesteras kejsarens vilja i Ultramar genom mirakel som förvirrar primarken Roboute Guilliman, även om han måste lita på dem när han möter sin förrädiska bror Mortarion.

LÄS DET FÖR
Kampen mellan tro och vetenskap ligger i hjärtat av Warhammer 40 000. Guy Haley utforskar det här som aldrig förr, genom Roboute Guillimans ögon – den ultimata troende på rationalitet och den kejserliga sanningen.

BERÄTTELSEN
Över tomrummet och på Greater Ultramars världar pågår striden om Imperium.

Tanken är att återuppbygga sitt hemrike och använda det som bas för att rekonstruera mänsklighetens härjade stjärnimperium, den återvände primarken, Roboute Guilliman, fortsätter med sitt krig för att driva Mortarion och hans Death Guard Traitor Legion från Ultramarinernas domän. Men när Guilliman tar med sin bror till strid på Parmenios sjuka slätter, hotar ingripandet av en större makt i deras broderliga kamp att höja den kejserliga regentens förståelse av galaxen – och hans plats inom den.

Primarchs och ideologier krockar i denna andra, spännande del av Dark Imperium-trilogin.

Skrivet av Guy Haley


Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 594221940

Visningar 272

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Dark Imperium Plague War av Guy Haley Warhammer 40 000 Bk 2

Pris

99 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 017 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?