Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Stormhawk Interceptors är en fantastisk syn som stiger ner med otroliga hastigheter från kretsande krigsskepp för att engagera och förinta fiendens farkoster, en fantastisk hymn till överlägsenhet från luften som Space Marines sjunger med bravur. Den frontala rustningen och den enorma eldkraften gör dem till utmärkta hundfighters, som susar genom molnen för att utföra mål efter mål i en flammande uppvisning av uppflammande trots. Ofta ses i Vehemence Attack Patterns, Stormhawk-skvadroner och deras gyllene glorier av bloss som släpps ut för att försiktigt avskräcka inkommande eld är en signal om att oavsett vilken planet himlen är över, så tillhör de kejsaren.

Denna flerdelade plastsats innehåller alla komponenter som behövs för att montera en Stormhawk Interceptor, härskare över himlen och förstörare av Imperiums flygande fiender. Beväpnad med en dubbellänkad attackkanon, en las-talon (som kan ersättas med en icarus stormkanon), dubbellänkade tunga bultar (som kan ersättas med antingen en skyhammer-missil launcher eller typhoon missile launcher) och en infernum halo- launcher. Levereras med ett överföringsark, en Citadel 120mmx92mm Oval bas och en flygande skaft.

Detta kit kan också användas för att montera Stormtalon Gunship.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595735797

Visningar 635

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Stormhawk Interceptor / Stormtalon Gunship Space Marines Warhammer 40 000

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?