Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Cairn Wraiths är bland de mäktigaste av de odöda. Även om de saknar fysisk form, dränerar deras beröring livet på en dödlig. Deras närvaro fyller luften med skräck, och de flesta som möter dem blir galna av rädsla långt innan de dödas. Fyllda av raseri faller dessa hämndlystna andar över sina fiender och sliter sönder dem med stora svep av deras uråldriga, magiska lie. I gengäld finner de som står emot dem att deras ynkliga attacker bara passerar rakt genom Cairn Wraith och kommer i kontakt med ingenting annat än ful luft och trasiga klädnader. Det tar inte lång tid för Wraiths att straffa dem för deras oförskämdhet.

Denna plastsats innehåller en Cairn Wraith - en findetaljerad miniatyr som kommer i 7 komponenter (inklusive 3 varianthuvuden), levereras med en Citadel 25 mm rund bas.

Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering - vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Lime och Citadel Paints.
Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 595736797

Visningar 496

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Cairn Wraith Nighthaunt Age os Sigmar Warhammer

Pris

125 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 999 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?