Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Squads of Vertus Praetors sveper in i striden på kraftfulla Dawneagle jetbikes. Veterankrigare som har sett konflikter i hundra världar, dessa väktare vet det sanna värdet av snabbhet: inte bara för att få fienden att bära, utan att rikta sin makt exakt var och när den behövs som mest. Varhelst de ser sina kamrater hårdast pressade, där slår Vertus Praetors ner som gyllene blixtar för att stärka dem. De skriker över slagfältet, omsluter och omsluter snabbt de tyngsta fiendens fordon – inte ens fiendens flygplan är säkra, för genom att kombinera sin eld kan Vertus Praetors väva luftburna vävar av flakk i vilka fiendens farkoster slår till med slutgiltiga resultat.

Denna flerdelade plastsats innehåller de komponenter som krävs för att sammanställa en grupp med 3 Vertus Praetors. På sina Dawneagle jetbikes bär de något mindre skrymmande rustningar än de andra Adeptus Custodes-krigarna, för att behålla lättheten – medan de fortfarande skyddas av auramitbröstplattor, axelvaddar och hjälmar, bär de vävda byxor, stövlar och kläder. Rustningen som de bär är täckt av fint skulpterade sigiler av kejsaren, med kejsarörnar, blixtar, ädelstenar och filigran som pryder varje yta, med jetcyklarna som de styr med liknande detaljer på den aggressivt formade kåpan. Praetorerna bär avlyssningslansar och misericordia, medan Dawneagle jetbikes är beväpnade med ett urval av orkanbultar eller salvokastare – vilket du än väljer är de synliga framtill på fordonet, med motor- och vapenmatning synliga i luckor i kåpa. Kontrollerna har en stor skärm med många rattar och knappar. Satsen kan också göra en sköldkapten, som kännetecknas av sitt bara huvud.

Detta kit kommer som 111 komponenter och levereras med 3 Citadel 75 mm ovala stativ, med flygande stjälkar.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 596118634

Visningar 521

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Vertus Praetors Adeptus Custodes Warhammer 40 000

Pris

375 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 025 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?