Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Raptadon Hunters är dödliga trakasserier kavalleri – listiga skinks som flyger över slagfältet på smygande, smidiga och nervöst intelligenta raptadon-berg. När en fiende inser att Raptadon Hunters förföljer dem är det ofta för sent. Ryttarna närmar sig med rovdrift, bombarderar fienden med salvor av spjut och lockar dem till sin undergång.

Denna flerdelade plastsats bygger fem Raptadon Hunters – snabba och rovgiriga Seraphon lätt kavalleri. Varje jägare bär en stjärnspäckare och använder en spjutkastande starstone-atlatl – skinken och deras raptadonhästar har var och en distinkta, dynamiska poser, och satsen innehåller också fem månstensklubbor som kan hänga från bälten eller sadlar. En modell kan byggas som en alfamästare med en unik spjutarm, sköld och atlatl, en som en hornblower-musiker och en som en ikonbärare som bär på en idol med fjädertofsar och kan välja mellan två huvuden.

Det här kitet kan alternativt bygga fem Raptadon-laddare, heliga skinnpaladiner med mystiska lansar.

Detta kit består av 89 plastkomponenter och kommer med fem Citadel 60x35 mm ovala baser. Dessa miniatyrer levereras omonterade och omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektsnr 598788214

Visningar 511

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Raptadon Hunters Seraphon Warhammer Age of Sigmar

Pris

432 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 928 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?