Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
En Astor Sabbathiel-roman

Efter att ha ansetts död i nästan hundra år återvänder Sabbatiel. Nu, med misstroende vart hon än vänder sig, måste hon bevisa sitt värde ännu en gång.

LÄS DET FÖR
En mäktig inkvisitor återvänder från dödens rand till en värld som hon knappt känner igen, full av människor som inte litar på henne – och som står inför en skrämmande framtid som bara hon kan förhindra.

BERÄTTELSEN
Inkvisitorn Astor Sabbathiel har ett problem: hon har varit död i nästan hundra år, eller så tror alla... Det sista hon kommer ihåg är att hon blev skjuten på skarpt håll precis när en rasande varpstorm uppslukade Calaphrax Cluster. Nu upptäcker hon att hon vaknar upp på ett avlägset kyrkligt fäste och står i skuld till en magos som heter Metik, som har fört henne tillbaka från dödens rand.

Kort efter hennes uppståndelse kallas Sabbathiel till en publik på planeten Hulth av en högt uppsatt inkvisitor från Ordo Hereticus, Heldren, som informerar henne om att medlemmarna i hennes tidigare konklav inte längre litar på henne efter att ha varit vilse så länge. Sabbathiel tvingas göra ett uppdrag för att visa sig värdig och sann, och upptäcker snart en hemlig agenda som börjar utvecklas – en som innehåller ett spirande hot mot imperiet som bara hon kan avvärja. För att försöka samla ihop fragmenten av det förflutna för att förstå dagens mysterier, kommer Sabbathiel att behöva agera snabbt och bestämma vem han ska lita på snabbt, annars riskerar framtidens öde.

Skrivet av George Mann
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 602 789 806

Visningar 236

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?

Andra gillar också

Butik

Awakenings En Astor Sabbathiel-roman (Paperback) George Mann

Pris

125 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 326 omdömen