Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Designad för att överleva det värsta som fientliga världar och främmande rovdjur kan kasta på den, är Sagitaur en robust ATV idealisk för scoutoperationer och snabba, bepansrade offensiver. Sagitaurer har en anmärkningsvärd mängd eldkraft för fordon av deras storlek och kan till och med slå ut fiendens stridsvagnar – allt samtidigt som transportkapaciteten för små expeditionsgrupper bibehålls.

Den här lådan bygger en Sagitaur, ett snabbt rörligt fordon som kombinerar eldkraft med förmågan att bära en enhet i strid. Detta robusta sexhjuliga fordon har en skrovmonterad dubbelbultskanon, en bakre transportlucka och kommer med ett urval av fyra tornvapen som manövreras av en robotskytt – en HYLas-strålekanon, L7-missilkastare, Sagitaur-missilgevär eller MATR autocannon – ger mångsidigheten att ta sig an alla hot. Sagitaurs pilot är synlig under en skärm av klar plast, med tre olika huvuden att välja på för att anpassa din förare och hålla vart och ett av dina fordon distinkt.

Detta kit består av 88 plastkomponenter och 3 genomskinliga plastkomponenter, och levereras med ett Leagues of Votann Transfer Sheet med 555 siffror, runor och markeringar för framstående ligor. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 605563194

Visningar 561

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Sagitaur Leagues of Votann – Warhammer 40 000

Pris

399 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 019 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?