Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Veteran squig-herdare som samlar glupande flockar av grottdjur, Squigboss befaller inte så mycket sina svampflockar som erbjuder incitament av potenta svampar, balanserade av enstaka jabbing från deras squig-krokar. De flesta går ut i strid åtföljda av lojala Gnasha-squigs, som glatt hackar på allt som kommer för nära – detta rovdjur är ofta deras närmaste vän, för andra grots hittar någon som inte ens en snigel kan äta för att vara djupt misstänksam.

Denna flerdelade plastsats bygger en Squigboss med Gnasha-squig – en otäck liten grotta åtföljd av en huggtandfylld bekant. Squigboss är beväpnad med en ond squig-krok som de använder för att driva både sniglar och fiender till underkastelse, och bär en snygg pansarskiva som matchar deras mycket arga Gnasha-squig! Den här snurriga strategen använder sin behärskning av svamp för att hålla squiggs matade och frenetiska, med en praktisk svampväska slängd runt ryggen och fylld med svamp.

Detta kit består av 11 plastkomponenter och levereras med en Citadel 32 mm rund bas. Denna miniatyr levereras omålad och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 606151658

Visningar 494

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Squigboss with Gnasha-squig Warhammer Age of Sigmar

Pris

212 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 041 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?