Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Förutom att vara ett otroligt populärt tidsfördriv, älskat av en imponerande bred och mångsidig fanbas, är Blood Bowl också en chockerande lukrativ verksamhet. Imperial Adel-team har vuxit upp ur träslöjderna på senare tid, och deras kunders till synes bottenlösa kassa har anställt topptalanger, tillhandahållit den bästa utrustningen och träningsfaciliteterna och stöttat sina team genom omfattande reklamkampanjer. Bögenhafen Baroner är de mest populära av sådana lag, exploderar på scenen och skakar om saker.

Även om den ytligt liknar mänskliga lag, har Imperial Adel en annan färdighetsuppsättning som gör dem väldigt svåra att spela mot. Ett välcoachat lag kan hålla sina motståndare att gissa samtidigt som de sätter upp de solida Noble Blitzers för att göra mål. De ser helt otroliga ut oavsett om de vinner eller förlorar, klädda i den finaste utrustningen som du sannolikt kommer att se på vilken plan som helst.

Denna flerdelade plastsats innehåller alla komponenter du behöver för att bygga Bögenhafen Barons, ett kejserligt adelslag för användning i Blood Bowl-spel. Den innehåller 12 spelare:
– 4 Imperial Retainer Linemen
– 4 livvakter
– 2 Noble Blitzers
– 2 kejserliga kastare

Du hittar också 2 varvsräknare, 2 mynt, 4 bollar, 12 32 mm runda blodskålsbaser och ett överföringsark.

Reglerna för att använda Imperial Nobility-lag i dina Blood Bowl-spel finns i Blood Bowl – The Official Rules and Spike! Tidningsnummer 12.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 609763283

Visningar 291

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Imperial Nobility Blood Bowl Team: The Bögenhafen Barons

Pris

325 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 956 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?