Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Griff Oberwald är en av de största mänskliga spelarna som någonsin klivit upp på rutnätet. Visst, när diskussionen om "bästa spelare någonsin" dyker upp, är Griff en av spelarna som nämns som en toppkandidat. Det skulle inte vara upprörande att antyda att Bögenhafenbaronernas guldpojke kanske är den bästa genom tiderna.

Det är sällsynt att en stjärnspelare matchar sitt rykte, men Griff klarar det med en stark profil, användbara färdigheter och en unik speciell förmåga som gör honom mer pålitlig än sina kamrater. Han kan spela för Halfling Thimble Cup (ärligt talat, de skulle kunna använda hjälpen) såväl som Old World Classic-lag, och han förtjänar en plats på dem alla.

Denna fint detaljerade plastmodell levereras i 13 komponenter och kommer med en 32 mm rund blodskålsbas.

Alla regler du behöver för att använda Griff Oberwald ingår för din bekvämlighet. Du kan också hitta dem i Blood Bowl – The Official Rules och Spike! Tidningsnummer 12.

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 609763286

Visningar 203

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Griff Oberwald Blood Bowl

Pris

143 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 958 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?