Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Ork Meks är ansvariga för att skapa de mest destruktiva vapnen en Ork kan lägga sina stora gröna händer på. Oavsett om det är de förvånansvärt sofistikerade Burnas eller de mycket starkare, axelmonterade Deffguns, saknar en Mek aldrig kunder.

Dessa tråkiga och muskulösa Ork-modeller står iklädda en mängd bisarra tillbehör som hålls uppe med enorma, råa läderremmar eller bandagerade med material. Vissa av dem bär ovanliga masker och skyddsglasögon, andra bestämmer sig för att fysiskt idrotta med sina yrkesverktyg – och skiftnycklar och skiftnycklar kan urskiljas ovanför huvudet eller fästas på kroppen. Var och en av dem har en enorm deffgun och ibland kan man se deras tuffa maws sticka ut under alla dessa prylar.

Denna flerdelade plastbox innehåller tillräckligt med komponenter för att göra 5 modeller: antingen 4 Lotas eller 4 Burna Boyz, samt en Ork Mek beväpnad med en kustom mega-blasta. Modeller levereras med 32 mm runda baser.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 612063908

Visningar 309

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Ork Lootas Orks Warhammer 40 000

Pris

259 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?