Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Infernus Squads rensar ut delar av fiendens led med de glödande eldstormar som de släpper lös från sina pyreblasters. De är specialister på nära angrepp, som skickar jetstrålar av brinnande prometium in i skyttegravslinjer och bunkrar, genom täta ruiner och döljer växtlighet, och säkerställer att ingen fiende undkommer deras kapitels eldiga vrede.

Denna flerdelade plastsats bygger 10 Infernus Marines, beväpnade med pyreblasters för att spola fiender ur skyddet. Dessa push-fit-modeller inkluderar en mängd olika poser, stärkta för att avfyra sina dödliga lågor. Två av Infernus Marines erbjuder också ett urval av bara huvuden eller hjälmar, samt kosmetiska armalternativ, så att du kan ställa in dem som sergeanter för dina Infernus Squads.

Detta kit består av 74 plastkomponenter och kommer med 10 x Citadel 32 mm runda hexhålsbaser. Dessa push-fit miniatyrer kan monteras utan lim och levereras omålade – vi rekommenderar att du använder Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625315135

Visningar 246

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Infernus Squad Space Marines Warhammer 40 000

Pris

379 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 960 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?