Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:En Warhammer 40 000 omnibus

Guidad av profeten Talos visioner kämpar en nattherrars krigsband för överlevnad. Men när de hamnar i konflikt med andra överlöpare och jagas av eldaren, finner de att de återvänder till platsen för sitt största nederlag och dras in i en strid de omöjligt kan vinna.

LÄS DET FÖR
Starka karaktärer, kvick dialog och brutal action är bevis i den här episka trilogin som tar en grupp nattherrar från jagade överlöpare till gränsen av ära... och sedan drar dem tillbaka ner igen.

BERÄTTELSEN
Drivna av sitt hat mot den falske kejsaren, förföljer nattherrarna galaxens skuggor och söker evigt hämnd för deras primarchs död. Guidad av profeten Talos visioner kämpar ett krigsband från denna olycksbådande legion för att överleva i ett ständigt krig mot imperiets styrkor. Men när de hamnar i konflikt med andra överlöpare och jagas av Craftworld Ulthwés äldste, befinner sig nattherrarna på att återvända till platsen för sitt största nederlag och dras in i en strid de omöjligt kan vinna.

Skrivet av Aaron Dembski-Bowden. Den här omnibusutgåvan innehåller romanerna Soul Hunter, Blood Reaver och Void Stalker, plus ytterligare noveller.
Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 625767793

Visningar 174

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Night Lords: The Omnibus (Paperback) av Aaron Dembowski-Bowden

Pris

175 kr
Annonsen är avslutad

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?