Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Över hela den gamla världen reser mäktiga kungar och mäktiga krigsherrar upp härliga arméer och bistra horder utan antal.

Från de torra öknarna i det forntida Nehekhara lyssnar stora legioner av skelettsoldater till sina kungars befallningar och trollkarls besvärjelser, som reser sig upp från baksanden för att slakta dem som skulle göra anspråk på de avlägsna delarna av deras bortglömda imperium.

Tomb Kings är de odödas sanna monarker. De styrde en stor och mäktig civilisation i en tid då andra mänskliga nationer fortfarande var barbarer, och nu, tusentals år efter deras död, har de väckts. De mumifierade gravkungarna har rest sig ur sina sarkofager och har samma törst efter erövring som drev dem i livet. De marscherar fram för att återta sitt rättmätiga herravälde över de levandes riken, och ve alla som står i deras väg.

Tomb Kings of Khemri Edition

Warhammer: The Old World är ett spännande bordspel för två eller flera spelare. Denna kärnbox innehåller spelets huvudregler, tillräckligt många miniatyrer för en spelare att skapa sin egen Tomb Kings-armé, plus speltillbehör som tärningar och mallar. Ta kommandot över Khemris mäktiga legioner och led dem till seger mot dina motståndares arméer i Legendens värld.

Denna förpackning innehåller 93 flerdelade plast Citadel Minatures:

– 1x Liche Priest på Necrolith Bone Dragon
– 1x Tomb King
– 40x Skeleton Warriors
– 32x Skeleton Archers
– 16x Skeleton Horsemen
– 3x Skelettvagnar

Den innehåller även följande regler och speltillbehör:
– 1x 352-sidig Warhammer: The Old World Rulebook
– 1x 24-sidig Tomb Kings of Khemri Edition konstruktionsguide och inledande armélista
– 1x 4-sidig Warhammer: The Old World Reference Sheet
– 20x sexsidiga D6-tärningar
– 1x sexsidiga spridningstärningar
– 2x 18 röda plastmätstavar
– 3x vapenmallar i genomskinlig orange plast

Alla modeller kommer med sina lämpliga baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 629681428

Visningar 402

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Tomb Kings of Khermi Core set Warhammer Fantasy

Pris

1 949 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 024 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?