Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:Hermes Sentinels används som scoutvandrare och mobila brandplattformar av Solar Auxilia. Snabbrörliga skvadroner av lätta vaktposter kan slå till mot fiendeformationer och koppla ur innan betydande motstånd utövas, medan mer tungt bepansrade Veletaris-vaktposter stödjer aggressiva frontala attacker genom att pressa målets sårbara flanker.

Detta flerdelade plastkit bygger två Hermes Light Sentinels eller Hermes Veletaris Sentinels – snabba stridsvandrare för Solar Auxilia. Varje Hermes Light Sentinel rids av en pilot i ogiltig rustning och kan beväpnas med antingen en multilaser eller en granatkastare. Hermes Veletaris Sentinels lotsas av elitsoldater från Veletaris i förstärkta rustningar och har ytterligare plätering på sina ben och sidor – de kan beväpnas med en tung flamer eller en volkitkaliver.

Båda pilotstilarna har ställbara huvuden, och varje Sentinels ben kan sättas ihop i olika poser för att lägga till variation och karaktär till dina skvadroner. En äventyrlig hobbyist kan till och med ta bort pinnarna, för full ställbarhet på varje benled!

Detta kit består av 110 plastkomponenter, 2 x Citadel 60 mm runda baser och ett Solar Auxilia Vehicle Transfer Sheet som innehåller 180 högkvalitativa vattenrutschbanor. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.

Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633092486

Visningar 69

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Hermes Light/Veletaris Sentinel Squadron Legion Imperialis Horus Heresy Epic

Pris

429 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

6 995 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?