Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Krootox Rampagers är skrämmande skärmytslingskavalleri, som kombinerar aggressionen och smidigheten hos unga Krootox-fästen med den ondskefulla skickligheten och listigheten hos en Kroot-ryttare. Rampagerförpackningar slår snabbt mot sina fiender från oväntade håll och utlöser ett tungviktsbakhåll som bryter deras stridslinjer och gör dem sårbara för resten av jaktflocken.

Denna flerdelade plastsats bygger tre Krootox Rampagers, krigförande Kroot släktbest som rids in i strid av vågade utomjordiska krigare. Krootryttarna slår ut från toppen av sina hästar med pistoler och långskaftade blad, såväl som darr fulla av elaka jaktspjut. Krootoxen själva sprang framåt på muskulösa armar och trampade in i fiender med enorm styrka och brölande massa.

Du hittar också flera kosmetiska byggalternativ för att hjälpa till att blanda ihop dina Rampager-paket – inklusive utbytbara huvuden och olika vapenarmar för Kroot-krigarna, samt massor av tillbehör som granater, knivar och pansarplåtar att hänga från båda släktskapsdjuren och ryttare.

Detta kit består av 77 plastkomponenter och Citadel 3x 50 mm runda baser. Dessa miniatyrer levereras omålade och kräver montering – vi rekommenderar att du använder Citadel Plastic Glue och Citadel Color-färger.


Glöm inte att köpa till färger och andra Games Workshop produkter!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633094402

Visningar 72

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Krootox Rampagers Tau Empire Táu Empire 2024 Warhammer 40 000

Pris

409 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 007 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?