Beskrivning

Ny produkt direkt från Games Workshop.

Information från Games Workshop:
Celestian Sacresants är de elitmedlemmar i Adepta Sororitas som har lämnat livet som livvakt för sin kanoninna, istället för att leta över Imperiet på uppdrag av deras order. Vissa utrotar kätteri och uppvigling, medan andra jagar förlorade reliker och heliga platser, men alla återvänder på sin herres uppmaning att slåss med sköld, mace och klinga när krigets trumpeter ljuder.

Utrustade med sina distinkta Sacresant-sköldar och klädda i Adepta Sororitas' signaturkraftsrustning, är dessa närstridsspecialister en hållbar kraft på slagfältet som kan motstå enorm eldkraft. Med ett urval av pansargenomträngande smorda hellebarder eller tunga helgade maces är Celestian Sacresants utrustade för att hantera fiendens elit och gå segrande.

Satsen består av 69 plastkomponenter, med vilka du kan montera fem Celestian Sacresants, varav en kan monteras som en Celestian Superior, och levereras med 5x Citadel 32mm runda baser. Detta kit innehåller alternativ för huvor eller hjälmförsedda huvuden, och kan vara utrustad med antingen smorda hellebarder eller helgade maces.

Objektnr 633396863

Visningar 88

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 15 jun 20:53

Warhammer 40K Adepta Sororitas - Celestian Sacresants

Pris

450 kr

Slutar om

Silkroad86

Göteborg, Sverige

5.0

Silkroad86

Verifierad

Toppsäljare

181 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

1 dag

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?