Beskrivning

8st svarta hållare för Citadel-färger som passar IKEA Skådis förvaringstavla / pegboard.

Få organiserad och snabb tillgång till de färger som du använder mest.

Dessa hållare lämnar inget mellanrum mellan hållarna när du monterar dem bredvid varandra, och öppningen på framsidan gör det möjligt att montera hållarna mycket tätt även på höjden, då även de större burkarna precis går att sätta i och ta ur med lite finess.

Hållarnas låga profil gör det möjligt att skicka upp till 6st hållare med 2-frimärkens fraktkostnad, vid beställning av 8-32st hållare så är det däremot Schenker eller Postnord som gäller.

Hållarna tillverkas på beställning och jag hinner med cirka 12 hållare per dygn, därför kan det ta ett par dagar innan ordern skickas, särskilt vid större beställningar.

Bland mina övriga annonser så finns det hållare för Citadel- och Vallejo-färger, i svart eller vitt, samt annonser med större antal hållare till ett rabatterat pris. Observera att ingen ytterligare mängdrabatt ges om du kombinerar flera annonser vid samma köptillfälle, detta för att hålla betalningen enkel.

Observera att bilderna i annonsen enbart visar exempel på hur hållarna kan monteras. Annonsens titel och omslagsbild visar hur många hållare, vilken variant och vilken färg som du köper. Hållarna säljs alltid i jämna antal.

Undrar du något? Skicka då ett meddelande innan du lägger din beställning, så svarar jag så snabbt jag kan.

Objektsnr 628372387

Visningar 30

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 08:59

8st IKEA Skådis färghållare - Citadel - Svart

Pris

189 kr

Slutar om

retromas

Säter, Sverige

5.0

retromas

Verifierad

Toppsäljare

236 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?