Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:

Välkommen till frontlinjerna, soldat! Innehållet i den här lådan är det bästa sättet att starta din Bolt Action-resa och kommer att göra dig perfekt för timmar av fantastiskt krigsspel.

Bolt Action: Third Edition kommer i september, med förbeställningar som börjar i juli. Oroa dig inte - allt som finns i den här lådan kan användas i den nya utgåvan, med undantag för regelboken, som vi inkluderar så att du kan lära dig spelet och ha kul direkt! Oroa dig inte för att behöva byta ut det heller - vi ger dig en gratis!

Denna produkt innehåller en broschyr med en unik engångskod - se till att du inte tappar bort den! Den här koden ger dig rätt till ett GRATIS engelskspråkigt A5-exemplar av den kommande regelboken Bolt Action: Third Edition och kan lösas in i kassan på vår webbutik när förbeställningar för Bolt Action: Third Edition börjar i juli 2024. Observera att normala fraktkostnader tillkommer när du använder din kod.

Denna kod får endast användas en gång. Alla koder går ut i oktober 2025. För ytterligare information om Bolt Action: Third Edition, se här och se till att du är registrerad på vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om alla Warlord-nyheter!

Bolt Action ger dig kommandot över de mest brutala och berömda striderna under andra världskriget.

Efter den förödande attacken mot Pearl Harbour fann USA sig utkämpa en desperat serie strider mot de till synes ostoppbara japanerna, och slutligen stoppade deras frammarsch i deras våldsamma försvar av Guadalcanal. Så småningom började de vända utvecklingen och med USA:s marinkår i spetsen började en serie öhoppningskampanjer som såg några av krigets mest brutala och hårt utkämpade strider.

Startsetet Island Assault har allt du behöver för att spela Bolt Action-spel och börja återskapa dessa kampanjer, eftersom de amerikanska styrkorna försökte återta de japanska framstegen, från Filippinerna till Iwo Jima och Okinawa. Setet innehåller plastminiatyrer och terräng, såväl som allt annat du behöver för att börja utkämpa de onda djungelstriderna:

24 amerikanska marinsoldater - bland de tuffaste amerikanska trupperna, levererade i en rad poser och med en mängd olika huvuden och utrustningsalternativ, såväl som komponenter för att göra befälhavare. En separat vapenram har gevär, inklusive ett gevär med räckvidd för att skapa ett prickskyttelag, undermaskingevär och automatiska gevär, och en bazooka för att ta på sig fiendens rustning.
24 kejserliga japanska armésoldater - disciplinerade och modiga krigare fruktade av de allierade. Inkluderat är en rad vapen inklusive gevär, subkulsprutor och lätta maskingevär, lätta mortlar, skrämmande pansarvärnsminor och det ikoniska samurajsvärdet som används av officerare och underofficerare, med en mängd olika huvuden.
Japansk Chi-Ha stridsvagn - rustning spelade mindre roll i Stilla havet, på grund av den tätt packade djungeln. Chi-Ha var väl lämpad för den här terrängen, är lätt och manövrerbar, och kommer med två pistolalternativ.
M3A1 Halvbana - den ikoniska halvbanan var en symbol för amerikansk överlägsenhet inom logistik och mekanisering. Förutom att snabbt kunna transportera upp till 12 man över slagfältet kan den utrustas med upp till tre medelstora och tunga maskingevär.
Bolt Action 2nd Edition regelbok - i A5 softback-format. De fullständiga spelreglerna så att när du har bemästrat grunderna kan du utöka dina krafter och utkämpa större, ännu mer spännande strider. Inkluderar armélistor för alla de viktigaste kombattanterna och en mängd olika scenarier.
Pillbox och spindelhål - suggestiva slagfält ger verkligen liv till spelet och dessa terrängbitar, exklusiva för detta set, är ett bra sätt att starta din samling eller lägga till din befintliga terräng.
Snabbstartguide och referensblad för att få dig att utkämpa strider direkt.
Alla markörer, polletter och tärningar du behöver för att spela.
Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 632583782

Visningar 167

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! Island Assault! Bolt Action starter set Warlord Games

Pris

929 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 023 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?