Beskrivning

Ny produkt direkt från Warlord Games.

Information från Warlord Games:
De fantastiska nya US Airborne Late WWII fallskärmsjägare i plast är redo för inspektion före hopp. Innehåller 30-manna plast US Airborne Platoon med tillräckligt med plastkomponenter för att göra 30 US-luftburna miniatyrer i M-1943 uniformer, plus en mängd alternativ för att möjliggöra olika vapenkonfigurationer och kommandomodeller.

Efter att ha blodsatt sig under striderna på Sicilien 1943 och sedan kämpat i sina utan tvekan mest kända operationer under D-Day-landningarna i juni 1944, drogs de amerikanska luftburna divisionerna tillbaka från frontlinjerna för att vila och rusta upp sig.

Återutrustad med den nya gröna M-1943-uniformen som användes över hela den amerikanska militären för att standardisera utbudet, skulle divisionerna som inkluderade 101:a "Screaming Eagles" och 82:a "All American" användas av Allied High Command under Operation Market Garden - en ambitiös plan att öppna en korridor genom Holland genom att hoppa fallskärm i flera amerikanska, brittiska och polska luftburna divisioner för att ta viktiga broar.

Efter den ödesdigra Market Garden, skulle amerikanska fallskärmsjägare falla in i Tyskland 1945 som en del av Operations Varsity and Plunder - korsningen av själva den mäktiga floden Rhen.

Dessa stridshärdade kämpande män har förevigats i film och tv - A Bridge Too Far och Band of Brothers är båda stora inspirationskällor för dessa trupper och de handlingar de kämpade i så heroiskt.

Innehåller en 30-manna plast US Airborne Platoon:

x5 vardera av 15 olika huvuden
x5 LMG med bi pod
x5 kroppar på knä
x5 kroppar benägna
x20 kroppar springande/stående
x5 LMG med bi pod
x5 BAR
Armar med gevär, karbiner, SMG, pistoler, kikare, machette.
Påsar, duva, ammunition, hölster, knivar, ryggsäckar och annan utrustning.
Byggbroschyr inklusive nya Bolt Action-reglerpost.
Fullfärg vattenrutschbana dekalark.
Vapen ingår: M1 Garand-gevär, Thompson kpistpistol, Browning-pistol, Browning Automatic Rifle (BAR), M1 Carbine, handgranater, machete och 0,30 Cal medelstor maskingevär.

Obs: Modeller levereras omonterade och omålade

Glöm inte att köpa till färger och andra produkter för att spela!

Om oss: Japon startades 2015 och drivs som ett hobbyföretag av tv-spelsentusiasterna Jan Jonsson och Pontus Hellgren. Vår filosofi är att tillhandahålla begagnade retrospel åt spelare och samlare. Alla spel är rengjorda och testade. Till förnuftiga priser dessutom.

Japon drivs som ett aktiebolag med F-skattsedel med säte i Stockholm. (Japon Games AB. Org nr: 559008-2268). Vi använder oss av vinstmarginalbeskattning för samlarföremål.

Objektnr 633349320

Visningar 144

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

NY! US Airborne Plastic Boxed Set - Bolt Action starter army Warlord

Pris

369 kr

Japon

Årsta, Sverige

5.0

Japon

Företag

Toppsäljare

7 037 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?