Beskrivning

Tänk vad man kan hitta i sina gömmor! Ett svårfunnet kassettband från ca 1992 med Hans Scheike och hans kvinnor. En inspelning där kvinnorna själva berättar om sina liv ihop med björkrisets förgrundsgestalt, Hans Scheike, som förövrigt själv också kommer till tals och återger sina visdomsord om polygami, svartsjuka och risets fostran. En fullt spelbar kassett (spelade ena sidan idag) med originalomslag. Texten på kassettbandet har skrivits av Héléne Olofsdotter själv. Ett verkligt kuriöst tidsdokument från en av dåtidens mest omtalade sexskandaler. Vikt ca 70gr exkl emballage.

Beskrivning:
Jag försöker beskriva varan så bra som möjligt men bedömning av skick är subjektivt. Som köpare har du själv ett ansvar att läsa hela beskrivningen, kolla bilderna och ställa frågor INNAN du budar!

Kommunikation:
Det är Traderas vinnarmail som gäller, men jag tar oftast kontakt själv. Likaså förväntar jag mig att du som köpare kontaktar mig om det är något du undrar över, eller har synpunkter på.

Betalning:
Jag förväntar mig betalning via Tradera senast 3 dgr efter vinst/köp. Om du efterfrågat samfrakt, kommer vi överens om vad som gäller avseende betalning. Kontakta mig INNAN bud/köp om du i förväg vet att du INTE kan betala i tid. Likaså om du efter vinst/köp får problem att betala i tid.

Packning, leverans, samfrakt, fraktkostnad:
Jag packar väl och skickar normalt omgående eller inom en dag efter betalning, med hänsyn till ombudens öppettider. OM jag av någon anledning blir försenad med leveransen, meddelar jag detta! Jag sampackar och samfraktar efter överenskommelse. OBS att jag inte ansvarar för fraktbolagens priser, hantering, leveranstider eller ev. slarv.

Feedback:
Om du inte är nöjd efter leverans, eller har synpunkter på något i samband med köpet, löser vi det efter bästa förmåga INNAN vi ger feedback! En ömsesidig dialog ger möjlighet till förbättring.

Kolla in mina övriga annonser och lycka till med budgivningen!

Objektsnr 630488830

Visningar 187

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 28 apr 17:08

Hans Scheike och Kvinnorna - Ett sätt att leva. Ett unikt tidsdokument!

Slutpris

|

420 kr

Auktionen är avslutad

emrik.m vann auktionen

jamesgarfield

Nyköping, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

191 omdömen