Beskrivning

OBS Om samfrakt! Lägg alla varor du är intresserad av i varukorgen innan du betalar så får du bara en fraktavgift för din order. T ex om en film kostar 39kr i fraktavgift så betalar du 39kr totalt även om du köper 20 filmer samtidigt. I Accept International Buyers: Shipping cost may be higher, contact me before purchase.

Bluray - Mechanic: Resurrection (Jason Statham)

Action från 2016 av Dennis Gansel med Jason Statham och Jessica Alba.

Begagnad film i bra skick

Efter att noggrant ha iscensatt sin död genom en eldfängd explosion för många år sen tror Arthur Bishop att han nu har lämnat kontraktsmördarbranschen. Hans mål var att dra sig tillbaka och leva anonymt. Men Bishop har inte lyckats lura alla. Någon vet att han lever, någon som en gång stod Bishop mycket nära.
Den skoningslöse affärsmannen Crain behöver leja en yrkesmördare som kan få mord att se ut som olyckor. Crain är den enda som vet något om Bishops tidigare liv och han gör vad som helst för att få yrkesmördaren att lämna sitt otium och erbjuda Crain sina unika tjänster. Normalt hade Bishop aldrig ens övervägt möjligheten eftersom hot mot honom själv inte kan rubba den beslutsamhet som han har byggt upp under år av livsfarligt arbete. Men just denne nemesis vet exakt vilket kort han ska spela ut för att tvinga Bishop att gå med på hans krav — kniven mot strupen blir att rädda livet på en gåtfull kvinna som Bishop har fått känslor för.
Bishop ser ingen annan utväg än att säga ja till att en sista gång återvända till den värld som han han har gjort allt för att lämna och lägga bakom sig. Den här gången är hans jobb att mörda tre vidriga män, bland annat en av världens ledande vapenhandlare, och alla tre skyddas av invecklade säkerhetsåtgärder. Bishop måste resa världen runt för att slutföra sitt uppdrag för en kvinnas skull. Om han kan komma på hur de tre männen är förenade och varför hans uppdragsgivare vill att de ska mördas så kanske han kan få den fördel som han behöver för att skaffa sig ett övertag mot den blodtörstige man som för tillfället har överhanden.

---

OBS! Detta är en Blu-ray-skiva. Den fungerar bara att spela i en Blu-ray-spelare, ej i en vanlig DVD-spelare.

Skick på skivor!

Alla våra skivor på film och spel är i mycket fint skick. Vi har professionella slipmaskiner som kan ta bort repor och alla skivor granskas manuellt innan leverans. Var trygg med att våra produkter håller hög standard jämfört med många andra aktörer som inte har dyra slipmaskiner.

Olika utgåvor av samma objekt/bilder

Filmer och spel har ofta olika utgåvor, tex platinum, classic eller diverse special edition. För filmer finns det även där olika omslag på samma film. Är du bara ute efter en viss utgåva av en kassett/spel eller film? Fråga först! Bilderna kan visa olika utgåvor.

14 dagars ångerrätt:
Som köpare har du 14 dagars ångerrätt enligt lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler när du handlar från Kaptenkrok. Vid retur är det du som köpare som står för frakten och vi återbetalar pengarna inom 30 dagar.

Objektnr 562560638

Visningar 200

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Mechanic: Resurrection (Jason Statham) (Beg)

Pris

39 kr

Kaptenkrok

Hyssna, Sverige

5.0

Kaptenkrok

Företag

Toppsäljare

29 294 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?