Beskrivning

Filmerna "Wall Street" och "Wall Street - Money Never Sleeps" i en och samma box.

WALL STREET:

I den här avslöjande filmen får du komma in bakom finansvärldens annars välstängda dörrar. En ambitiös ung mäklare (Charlie Sheen) lockas in i den lukrativa, men kriminella världen av företagsspioneri. Den som lockar in honom är ingen mindre än Wall Streets egen legend – Gordon Gekko (en roll som Michael Douglas fick en Oscar® för 1987). Snart
upptäcker den unge mäklaren att priset för att nå de stora och snabba pengarna är alldeles för högt. Daryl Hannah och Martin Sheen är också med i Oliver Stones berättelse om hur den amerikanska drömmen ibland kan bli en mardröm.

WALL STREET 2 – MONEY NEVER SLEEPS:

Douglas är tillbaka i sin Oscarbelönade roll som Gordon Gekko, vars ikoniska “Greed is good”-mantra och våghalsiga företagsräder gjorde honom till en rockstjärna i finansvärlden. Frisläppt efter ett långt fängelsestraff finner sig Gekko utanför den värld han en gång dominerade. Men en ung idealistisk finansmäklare lär sig den hårda vägen att Gekko fortfarande är en mästare på att manipulera – och att Wall Street idag mer än någonsin är platsen där pengar aldrig sover.

Skivorna är i original.

Text: Svenska

Filmen skickas med Postnord i deras vadderade kuvert.

Objektnr 632050872

Visningar 22

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 2 jun 12:02

Wall Street / Wall Street - Money Never Sleeps (2-disc) (Blu-ray)

Pris

199 kr

MistyWoodsEntertainment

Hjärup, Sverige

5.0

Företag

Toppsäljare

282 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?