Beskrivning

Skick på artikeln

Skivan har testats och fungerar bra. Eftersom den kommer från en befintlig samling kan det finnas ytligt slitage på fodralet eller mindre repor på skivan.

Frakt och betalning

En fraktavgift tillkommer enligt transportföretagens taxa. Jag erbjuder frakt med Postnord och Schenker. Vid köp av flera objekt samtidigt kan jag ordna kombinerad frakt. Vänligen vänta med betalningen i så fall.

Betalningen måste alltid ske i förskott och vara mig tillhanda senast 3 arbetsdagar efter avslutad auktion, om inget annat har överenskommits innan auktionens slut.

Ansvar efter leverans

När paketet lämnats hos ombudet övergår ansvaret för leveransen till fraktbolaget enligt Traderas regler: "När du handlar av en privatperson är det speditören som ansvarar för att försändelsen levereras till den angivna adressen. När säljaren har postat brevet eller lämnat in paketet har denne fullgjort sin del av avtalet."

Det innebär att det inte kommer att göras någon återbetalning om fraktbolaget av någon anledning inte kan leverera och att retur- eller bytesrätt inte erbjuds.

Normalt postar jag dagen efter att betalningen har mottagits. Observera att varken Schenker eller Postnord längre hämtar post eller paket under helger hos mitt ombud, vilket kan innebära att leveranstiden blir längre än tidigare, vanligtvis 2-3 arbetsdagar.

Viktigt

Se till att din adress är uppdaterad på Tradera eftersom varan skickas till den adressen.

Objektnr 631870180

Visningar 51

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 8 maj 17:33

V for Vendetta Blu-ray

Slutpris

|

26 kr

Auktionen är avslutad

SushiSoup vann auktionen

ErBoe

Enköping, Sverige

5.0

ErBoe

Verifierad

Toppsäljare

270 omdömen

Mer från samma kategori

Mer från samma kampanj

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?