Beskrivning

Hela säsong 1 fördelat på 3 blu-ray skivor

Den nyutexaminerade juristen Ellen Parson (Rose Byrne) har med sina toppbetyg hela världen för sina fötter. Arbetsgivarna slåss om henne, men när hon får ett erbjudande från sin stora idol, den legendariskt tuffa toppadvokaten Patty Hewes (Glenn Close), är hennes öde beseglat. Ellen vet att hon måste ge precis allt hon har för att platsa hos sin stenhårda chef. För Patty gäller det att vinna - även om det betyder att bryta både etiska och juridiska regler, i kampen för en högre rättvisa.

Det aktuella fallet handlar om miljardären Arthur Frobisher (Ted Danson) som Patty vill stämma för att ha svindlat sina före detta anställda på deras pensioner. Men i honom får Patty en motståndare som är lika skrupelfri som hon själv. En episk maktkamp kan ta sin början där Ellen snart inser att hon inte är mer än en bricka i ett mycket större spel.

TV-Serie av Glenn Kessler, Todd A Kessler och Daniel Zelman med Glenn Close och Rose Byrne. Se Hollywoodstjärnan Glenn Close i rollen som manipulativ superbitch. Ted Danson är hennes motståndare, en miljardär utan skrupler. Damages är det nya, mörka och kritikerhyllade rättegångsdramat som nominerats till flera Golden Globes. Glenn Close strålar som den kallhamrade karriäristen som aldrig tvekar. Damages är en dramatisk och mörk historia om lust och girighet. Serien har en rå och driven berättarton som kastar sig mellan dåtid och nutid, och som gjort serien till en stor kritikersuccé.

Text: Svenska
Språk: Engelska
Format: Blu-ray Regioner B (B är Sverige/Europa)
Ursprungsland: Sverige
Extra material: se bild

Omslag och blu-ray i bra skick. Original inga hemmabrända discar. Köpfilmsutgåva
(kolla innan du bjuder vilka regioner din spelare klarar)

Tänk på att frakten blir billigare per vara ju fler du köper (se våra fraktvillkor för en portotabell). Så se mina övriga annonser, kanske hittar du något mer

Objektsnr 627905681

Visningar 41

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 18:19

Damages hela första säsongen blu-ray 3-diskar Glenn Close

Utropspris

|0 Bud

59 kr

Auktionen avslutades utan bud

WilliamHenryPratt

Sköllersta, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 503 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?