Beskrivning

S|
Brudklänning från Amanda Wakeley i storlek small. Bröllopsklänningen är i siden och har ett släp. Otroligt smickrande då modellen är sydd på skrådden vilket skapar ett väldigt fint fall. Den har långa band som kan knytas runt midjan eller som man kan låta hänga som en scarfdetalj bakom. Släpet har också en ögla så att man kan bära släpet runt handleden när man går eller dansar.

Amanda Wakely är känd för sina avancerade, lyxiga, feminina mönster och har klätt många stjärnor och kungligheter i sin karriär, inklusive Diana och Kate Middleton.

Den här klänningen går att bära på väldigt många olika sätt, jag bar den med banden draperade som en hög krage och med banden hängande som en scarf/cape/släp över ryggen, som man ser på bilderna. Inkluderar också bilder på alternativa knytningar, tex med halterneck och knutet runt midjan.

Originalpris i butik £2,200, dvs runt 25 000 kr. Men eftersom den är använd säljer jag den för 4500.

Den är kemtvättad och i fint skick! Längst ner på fållen finns dock små fläckar från marken som inte gick bort i kem, kan skicka bild. Dock skulle jag säga att dessa inte syns när den är på. Men man kan såklart göra något åt det, lättast att kapa någon cm på fållen kanske. Alternativt gå till en bättre kem.

Storlek S. Den är köpt som en size 10, men är insydd i midjan ca 1 cm på varje sida, och är därmed en S. När jag använde den skulle jag säga att jag var en väldigt typiskt storlek small.
Givet att den knyts som den gör, samt att den är sydd på skrådden, så förklarade min sömmerska att den kommer sitta fint på fler olika kroppar (dvs lite diff i storlek) pga fallet från tyget. Testade den också som storlek XS (ett år innan), det fungerade också bra!

Jag är 170 cm och bar klackar på ca 5 cm för längdreferens. Men längden beror också på hur högt den är knuten i halsen (jag knöt som sagt upp dem högt med krage).

Finns i Vasastan i Stockholm, skickar givetvis mot frakt.

Objektsnr 631224990

Visningar 67

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 25 maj 09:19

Bröllopsklänning /brudklänning Amanda Wakely i 100% siden

Pris

4 400 kr

andreajh

Stockholm, Sverige

4.9

Verifierad

93 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?