Beskrivning

Svensk eller nordisk utgåva. Oöppnad. Se bilder för skick,fråga gärna efter fler bilder.

• Utgivningsår - 2004
• Genre - DVD Box
• Regionskod - Region 2 / PAL Europa
• Åldersgräns - Rek Från 15 År
• Talande Språk - Engelska
• Undertext - Svenska,Danska,Norska,Finska mfl
• Speltid - Ca 2tim 43min + 2tim 18min + 1tim 48min + 2tim 30min

CARLITO’S WAY:
Oscarbelönade Al Pacino spelar en före detta knarkkung som kämpar för att göra sig fri från sitt våldsamma förflutna i denna rykande kriminalaction från den hyllade regissören Brian DePalma.

Carlito Brigante (Pacino) har precis släppts från fängelset med hjälp av sin kokainstinna advokat (Sean Penn) och förvånar den undre världen genom att lova att bli en hederlig människa. Han skaffar ett jobb som chef för en prålig, andra klassens nattklubb och letar upp sin före detta flickvän (Penelope Ann Miller). Carlito får kärleken att blomma på nytt genom att lova henne att han menar allvar med sitt nya liv. Men hans dröm om ett laglydigt liv grusas gång efter gång av hans hämndlystna gamla kumpaner och av ännu farligare unga skurkar som försöker göra sig ett namn. Trots sina goda avsikter drar Carlitos missriktade lojalitetskänsla och en gammaldags hederskodex honom in i en grym kamp på liv och död mot de hänsynslösa krafter som vägrar släppa taget om honom.

CARLITO’S WAY är en kraftfull och passionerad film sprungen ur återföreningen av stjärnan och regissören av ”Scarface”.

EN KVINNAS DOFT:
Al Pacino vann sin fösta Oscar för bästa skådespelare för sin briljanta tolkning av den snorkige, blinde, pensionerade översten som anlitar en ung assistent (Chris O’Donnell), för att hjälpa honom.

Det är en hjärtskärande och varm berättelse om två olika personligheter som ger sig av på en resa över en helg som kommer att förändra deras liv för alltid.

SCARFACE:
Redan i uppsamlingslägret i Miami lär sig den unge kubanen Tony Montana, den brutala sanningen. Det är bara brott som lönar sig för en fattig flykting. Den blomstrande kokainsmugglingen blir hans språngbräda till framgång. Och Tony Montana är smartare, hänsynslösare och hungrigare än sina konkurrenter. SCARFACE är en två timmar och fyrtio minuter lång gastkramande skildring av ett modernt gangsterimperiums uppgång och fall.

SEA OF LOVE:
Al Pacino bjuder på stort skådespeleri i denna kritikerrosade erotiska thriller. Den luttrade New York polisen Frank Keller (Pacino) är en arbetsnarkoman som lever på gränsen av vad han klarar av. När han tillsammans med kollegan Sherman Touhey (John Goodman) jagar en extrem seriemördare, möter han en riktig skönhet bland de misstänkta (Ellen Barkin). Övertygad om att hon är oskyldig, inleder Keller ett passionerat förhållande, trots att det finns starka bevis som kopplar henne till brottet. Oväntade grepp och ledtrådar leder till en överraskande slutsats i denna stilfulla, spännande film regisserad av Harold Becker.

Objektnr 631094934

Visningar 37

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 23 maj 17:28

Al Pacino Collection / 4x Filmer *Al Pacino* Inplastad - DVD

Pris

69 kr

SpelochMer

Tyresö, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

268 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?