Beskrivning

Två jättetrevliga muggar, i modellen Teema och med somrig och färgglad dekor designad av Gunvor Olin Grönqvist, av märket Arabia enligt bilder och beskrivning.

Diameter upptill: ca 8 cm
Diameter i botten: ca 7 cm
Höjd: ca 8 cm

Själva muggmodellen är densamma som för den klassiska serien Teema och de populära Muminmuggarna, men dekoren med randiga badlakan hängandes på tork är betydligt ovanligare. Jag tror att serien heter "Sauna".

Båda muggarna är stämplade i botten enligt bild. De är i fint använt skick. Det finns inte någon nagg eller annan skada vad jag kan se. För egen bedömning av skick, förstora bilderna och titta noggrant på dem.

Se gärna mina andra auktioner.

Frågor om jag säljer till ”köp nu-pris" undanbedes. Om jag vill sälja till ”köp nu-pris” framgår det i annonsen.

Köparen betalar frakten. Observera att den angivna fraktavgiften gäller inom Sverige. Jag samfraktar gärna om du vinner flera av mina auktioner som slutar samma dag. Då meddelar jag ny fraktavgift först efter att jag paketerat varorna. Betalning önskas inom tre dagar efter avslutad auktion, om inte annat överenskommits om innan avslutad auktion. Var snäll och lägg inte bud, om du inte tänker fullfölja affären. Varan skickas senast dagen efter mottagen betalning. Jag paketerar omsorgsfullt, tar inte betalt för emballage och använder i huvudsak återvunnet material till paketeringen. Jag ansvarar däremot inte för paketet efter att det är inlämnat för transport.

Objektsnr 627948781

Visningar 446

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 7 apr 20:00

ARABIA Gunvor Olin Grönqvist Sauna bastu Finland finsk design retro stuga torp

Slutpris

|

575 kr

Auktionen är avslutad

Stoma vann auktionen

Transparent

Skellefteå, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

1 187 omdömen

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?