Beskrivning

Här presenterar jag en unik pjäs!

Jag har behållit den här målningen hemma hos mig länge i väntan på sin rätta plats, den har stått ihoprullad i ett hörn. Men den kommer tyvärr aldrig passa i mitt nuvarande hem. Så nu säljer jag den, i hopp om att den kommer upp till beskådan på en vägg hemma hos någon annan.

Jag kan tänka mig att målningen aldrig varit inramad, utan att den stått ihoprullad i många år. Den är vacker och unik och förtjänar en vacker inramning.

Jag gissar att tekniken är oljemålning.

Målningen är gammal, kanske antik. Den är odaterad så svårt att säga. Den har dock en signatur på baksidan, som jag tyder till ”Conny Thierry”, och en numrering (No 3).

Skicket är något medfaret, målningen är relativt skör. Papperet är styvt och baksidan är klädd med tunt linne. Målningen är skarvad mitt på med en pappremsa på baksidan, vilket även syns tydligt på framsidan där papperet är sprucket. Kanterna är något trasiga, men vid inramning kommer inte det synas. Jag skickar gärna fler bilder.

Jag har köpt målningen av ett handelsresande par som handlar gamla fina saker i Frankrike, så troligen kommer den därifrån.

Storlek på själva målningen ca 100 x 85 cm.

En unik vacker pjäs med ett motiv på höns och vindruvsklasar som är vackert inramade.

**********************************

Välkommen till Emanuels Diversehandel!

Här säljer jag som privatperson saker inom byggnadsvård/renovering och inredning. En del är helt nytt, annat är begagnat/antikt/kuriosa.

Jag gör mitt bästa för att beskriva skick och funktion i annonserna, men kontakta mig gärna om du har funderingar eller frågor. Sådant som inte är nytt kan gärna ha skavanker och patina. Allt säljs i befintligt skick och jag accepterar inga returer.

Allt skickas med Schenker då försändelserna är spårbara, bra både för dig och mig. Schenkers fraktpriser är också relativt billiga.

Jag samfraktar gärna, använd dig av funktionen ”samfrakt” så meddelar jag dig vad den sammanlagda frakten blir innan du gör din betalning.

Lycka till med ditt köp/din budgivning och välkommen åter!

Objektsnr 631360380

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 26 maj 20:53

Gammal stor unik Målning Oljemålning (?)

Pris

1 750 kr

emanuels_diversehandel

Arboga, Sverige

5.0

emanuels_diversehandel

Verifierad

Toppsäljare

443 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?