Beskrivning

?Aluminiumlegering-stark och rostsäker? Den vikbara lådskäraren är smidd av zinklegering, med hög hårdhet och hållbarhet; Utsökt utförande, bladet är behandlat med flera lager svart färg, vattentätt och rostfritt.

?Snap-In Attachment-Vikbar? En perfekt vikkniv behöver inte bara vara lätt att öppna och stänga, utan också ha tillräcklig säkerhetselastisk vikningsstruktur, tryck bara på knappen på lådans skärkrok för att öppna skärhuvudet försiktigt, bekvämt att bära och lätt att förvara.

?Integrerat verktygsbibliotek - skarpt blad? Det finns ett hopfällbart verktygsbibliotek på baksidan av skärkniven, som rymmer 2 extra blad; bruksknivskärkniven är gjord av legerat stål, med vassa kanter, slitstark och snabb skärhastighet. Vi är utrustade med 7 SK-5 Metal Craft Knife Professional Blades för utbyte, så att du kan arbeta utomhus utan att oroa dig för att hantverksknivbladen inte räcker till.

?Skärningskraftspunkt design-halksäker? För att du ska kunna klippa smidigt utan att vingla när du använder en hopfällbar lådskärare, vek designteamet baksidan av lådskärarens metall med 1 cm och gjorde en halkfri remsa för att öka friktionen - glidning , och även Den kan stansas, applicera helt enkelt kraft, enkel, enkel och stabil skärning.

Objektsnr 629247274

Visningar 56

Publicerad

AnmälSälj liknande

Sön 5 maj 23:35

Metallmattkniv med bladförvaring, 2-i-1 professionell skärkniv med skruvmejselbi

Pris

169 kr

Slutar om

Antony6

Uppsala, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

239 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?