Beskrivning

Ca 14 cm höga och 9 cm i diameter

Jättefint skick - inga nagg

==========================================================================

International buyers please contact us if any questions.

Vänligen ta del av nedan innan du bjuder..

Emotser betalning inom tre dagar.

Studera (förstora) bilderna noga innan bud/köp, är du det minsta osäker kontakta oss för kompletterande information och/eller ytterligare bilder.

Föreslår Schenker = spårbart och försäkrat men kan skicka med valfri transportör.

Samfraktar självklart när så är möjligt.

Med en ambition att få till en proffsig och rationell hantering packar vi alltid noga och omsorgsfullt med i de allra flesta fall nyinköpta kartonger, bubbelplast, kraftpapper och annat emballage, allt för att göra frakten så säker som möjligt för din vara. För detta lägger vi på en del annonser på en självkostnadsschablon mellan 5-20 kr, detta belopp ingår i så fall i angiven fraktkostnad.

OBS! Vi har ingen möjlighet att skicka varje dag, istället koncentrerar vi packning och leverans till en (1) dag i veckan, det innebär att det kan ta allt från en upp till fem arbetsdagar efter synlig inbetalning till konto innan just Ditt paket går iväg. Skulle det vara så att leveranstiden är avgörande för Ditt köp, födelsedagspresent eller liknande är vi dock aldrig omöjliga, kontakta i så fall oss innan bud/köp så gör vi allt vi kan för att lösa det. Vi följer lagen om ångerrätt vid distansköp, vilket innebär att att du inom fjorton dagar, räknat från att Du hämtat ut varan, har rätt att skicka tillbaka densamma. Vi återbetalar då betalt belopp förutsatt att varan är i samma skick som när vi skickade den. Frakt och returfrakt återbetalas inte.

Objektsnr 626794156

Visningar 294

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Åtta jättefina champagnekupor champagneglas vinglas

Pris

1 399 kr

TSDESIGNoKURIOSA

Malmö, Sverige

TSDESIGNoKURIOSA

Företag

314 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?