Beskrivning

I bra skick, se bilder för egen bedömning.

”L’Œuvre” Konstnärsliv är en fascinerande roman som utforskar konstnärlig skaparkraft och dess gränser. Boken följer konstnären Claude Lantier som kämpar för att skapa ett mästerverk som kan leva upp till hans visioner och ambitioner. Zola skildrar Lantiers konstnärliga process, hans kamp mot kritik och misslyckande samt hans relationer med andra konstnärer och kvinnor.

Romanen är en djuplodande skildring av kreativitet och konstnärligt skapande, samtidigt som den utforskar teman som självdestruktivitet, ensamhet och sjukdom. Zola ger också en intressant inblick i den franska konstvärlden under 1800-talet och dess kulturella miljö. ”L’Œuvre” är en gripande roman om konstnärlig skaparkraft och dess gränser som fortfarande är relevant idag.

Émile Zola (1840-1902) var en fransk författare som var en ledande röst inom naturalismen, en litterär rörelse som betonade vetenskapliga och objektiva observationer av mänskligt beteende. Zola skrev många romaner som utforskade sociala frågor, inklusive arbetarklassens liv och villkor.

Objektsnr 628180704

Visningar 46

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tis 9 apr 20:00

Emile Zola - Konstnärslif ”L’Œuvre” 1a upplaga 1886 översättning Ernst Lundquist

Utropspris

|0 Bud

300 kr

Auktionen avslutades utan bud

fefeto

Göteborg, Sverige

5.0

fefeto

Verifierad

Toppsäljare

295 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?