Beskrivning

Tradera
Information om produkten finns längst ner på sidan!

LÄS DETTA FÖRST:
Se gärna mina andra auktioner då jag har garderobsrensning samt en massa prints!
Du kan alltid maila om det skulle vara något problem eller får förhinder att betala inom 3 dagar.

Skrivet porto är det som gäller oavsett om det blir mer eller mindre i verkligheten.

Jag beskriver alltid varan så korrekt som jag kan. Att du förväntar dig något annat än vad som levererades är inget som jag kan styra över. Jag kan bara beskriva produkten efter min erfarenhet och hur jag ser och upplever produkten. Men kontakta alltid mig innan dåligt omdöme då allting alltid kan lösas!

Tack för ditt bud och lycka till!
Tradera
Information om produkten finns längst ner på sidan!

Bokbeskrivning: Medan mormor lagar mat smakar Julia på allt möjligt som hon hittar ... Sedan är hon mätt! Eller? Eva Eriksson och Lisa Moroni har skapat en serie varma och mysiga småbarnsböcker om charmtrollet Julia. Busig och lekfull läsning för tvååringar och deras familjer.I väntan på maten hittar Julia lite annat att tugga på: godis med godispapper, lite trolldeg och några hårda spagettistrån. Så när mormor äntligen är klar med den riktiga maten, äter Julia bara … två små korvbitar, pyttelite spagetti och fyra ärtor. Sedan är Julia mätt! Vad synd, när det blir glass till efterrätt!I Julia-böckerna möts tre generationer i ett spännande samarbete. Eva Eriksson och Lisa Moroni, mor och dotter, både skriver och illustrerar böckerna tillsammans, och Lisas dotter Julia står för inspirationen. Läs också: Julia gömmer sig, Julia hämtar strumpor och Julia sätter sig.

Bokbeskrivning: Var är Julia? Eva Eriksson och Lisa Moroni (mor och dotter) har skapat en serie varma och mysiga småbarnsböcker om oemotståndliga Julia. Här är alla med: mamma, pappa, hunden och såklart charmtrollet Julia! Busig och lekfull läsning för tvååringar och deras familjer.Nu har Julia gömt sig. Var är hon? Är hon under bordet? Eller bakom gardinen? När hon blir hittad är det mammas tur att gömma sig och Julia får leta.Till slut gömmer de sig ihop, på samma mysiga ställe …, men vem ska hitta dem då?Eva Eriksson och Lisa Moroni har i Julia-böckerna arbetat ihop på ett nytt sätt. De har både skrivit texten och gjort bilderna tillsammans. Och Julia, Lisas dotter och Evas barnbarn, har stått för inspirationen. Läs också: Julia hämtar strumpor.

Bokbeskrivning: Kan man sitta här? Julia tycker om att prova. Utom i vagnen, där vill Julia inte sätta sig … Eva Eriksson och Lisa Moroni har skapat en serie varma och mysiga småbarnsböcker om oemotståndliga Julia. Vardagsnära berättelser med mycket humor och igenkänning för tvååringar och deras familjer. Julia och pappa ska gå iväg. Men Julia måste bara sitta lite på trappan först. Så ser hon en stor sten. Den måste hon prova! Den är jättebra att sitta på. Men gungan är bäst! Julia vill bara gunga. Nej, vagnen vill hon inte sitta i! Hon har faktiskt suttit färdigt för idag. Nu vill Julia ligga ner istället … I Julia-böckerna möts tre generationer i ett spännande samarbete. Eva Eriksson och Lisa Moroni, mor och dotter, både skriver och illustrerar böckerna tillsammans, och Lisas dotter Julia står för inspirationen.Läs också: Julia gömmer sig, Julia hämtar strumpor och Julia äter allt.

Objektsnr 631235271

Visningar 32

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 11:46

Julia sätter sig äter allt gömmer sig moroni barnbok barnböcker

Utropspris

|0 Bud

200 kr

Slutar om

tina_nejderskog

Bandhagen, Sverige

4.9

Verifierad

Toppsäljare

990 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

7 dagar

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?