Beskrivning

BEPPE TESTAR! 15 utomhusexperiment

av Beppe Singer

Bonnier Carlsen förlag 2016 och 2018.

2 kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Det finns mer än du tror hemma i skåpet som man kan göra spännande saker med. Gör din egen pruttiga saft och upptäck vad den kan göra som vanlig saft inte kan, mikra marshmallows och se vad som händer eller varför inte göra din egen skumfabrik – hemma i köket!Väldigt "viktig" vardagsvetenskap! Och kul sysselsättning hemma en vanlig labblördag … Alla får vara med!I den här inspirerande boken har barnens vetenskapsfavorit Beppe Singer samlat 15 roliga experiment som inte kräver särskild utrustning. Det är bara att följa de tydliga instruktionerna som åtföljs av Åsa Liffners foton och Kjell Thorssons tecknade illustrationer

Blås gigantiska såpbubblor av egen blandning, gör regnbågsbubbelormar, fixa ljudsnurror och vulkaner, få vatten att rinna uppåt, skjut upp flaskraketer och magiska mentosfontäner, odla potatisträd eller rena vatten med solenergi! I den här boken har barnens vetenskapsfavorit Beppe Singer samlat 15 fantastiska utomhusexperiment. Så enkelt och okomplicerat som möjligt. Så kladdigt och spruttigt det bara går!Samla några kompisar och håll till ute på gården eller på gräsmattan. För en rolig experimentdag utomhus behöver ni bara sånt som kanske redan finns hemma i skåpen. Beppe Singer vill att alla ska kunna experimentera utan att behöva skaffa en massa prylar. Han gör vetenskap spännande och utan att vi tänker på det lär vi oss om statisk elektricitet, densitet, ljudvågor, försurning, pneumatik och annat tjusigt! Den här boken vill inspirera och väcka nyfikenhet.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 565687605

Visningar 409

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

BEPPE TESTAR! 15 experiment i köket + 15 utomhusexperiment Beppe Singer

Pris

220 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 123 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?