Beskrivning

En faktabok om människans utveckling av Börje Isakson

Pam sitter i en månfarare på väg att fira hundraårsjubileet av människans första steg på månen. Under resan dit ska hon fördriva tiden med att titta på olika filmer. Men något är fel, hon får bara upp ett så kallat AV-program på skärmen framför sig. Ett program för Andra Världar. Det handlar om människans utveckling – från den första apan som började att gå på två ben, till den moderna människan. AV-programmet ska visa andra intelligenta rymdvarelser vilka Pam och de andra passagerarna är om raketen hamnar ur kurs och slungas ut i universum. Ganska snart upptäcker Pam att det faktiskt inte bara är hennes skärm det är fel på. De verkar vara på väg mot en katastrof!

Medan Pam ängsligt väntar på att få veta vad som ska hända med månfararen gör hon en upptäcktsresa som startar fyra miljoner år bakåt i tiden och leder henne genom människosläktets svindlande utveckling. Steget från att uppfinna en stenyxa till att konstruera en månraket, från att flytta till en ny boplats till att resa till månen, kan tyckas både långt och kort!

En bok om människans utveckling och ett spännande rymdäventyr. Fakta och fiktion i en lärorik och fantasifull blandning.

Börje Isakson (text) är journalist och författare och har tidigare givit ut ett 50-tal barn-, ungdoms- och faktaböcker. Bl.a. gav han i serien Stora Skattkammaren, tillsammans med George Johansson, ut Vägen genom T. En resa i teknikens värld 1996.

Lennart Eng (bild), född i Stockholm 1950, har arbetat som illustratör sedan 1969 och utbildade sig på konstfack 1973–77. Förutom som illustratör är han också verksam som utställningsformgivare, lärare i bild, arkitektur och konsthistoria. Han mottog Libers Läromedelspris 1996 och debuterade 2000 med egna boken Myra som vann Opals faktabokstävling för barn.

  • Författare: Börje Isakson
  • Förlag: Natur & Kultur
  • Bindning: Inbunden
  • Språk: Svenska
  • Utg.år: 2000
  • Antal sidor: 186
  • Vikt: 818g
  • ISBN:91-27-07669-5


------------------------------------------------------------------------------------

Betalningsvillkor
Er betalning skall vara oss tillhanda senast inom 5 dagar från köpdatum.

Fraktavgift
Max 30 kr

Leverans
Denna produkt levereras genom PostNord.
Beräknad leveranstid är 9-14 arbetsdagar.(Arbetsdag = helgfri vardag må-fre)
Vid köp av flera produkter försöker vi alltid samfrakta, detta innebär att fraktbolag kan komma att ändras.

Ej uthämtat paket hos ombud.
Vi förbehåller oss rätten att debitera er för paket som inte hämtas ut och returneras för samtliga kostnader som uppstår i samband med sådan retur, för närvarande 150 kr

Ångerrätt
Som kund hos oss har du rätt att ångra ett köp inom 14 dagar från den dag du tog emot varan.
Du måste själv bekosta returporto. Retur får ej ske som postförskott eller efterkrav. Spara ditt inlämningskvitto tänk på att du ansvarar för returförsändelse!

Objektsnr 627223370

Visningar 39

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 05:55

Börje Isakson – Bok – Apan som for till månen

Pris

109 kr
Annonsen är avslutad

ClaesEklund

SUNDBYBERG, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

224 omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar|Fri frakt över 500 kr

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?