Beskrivning

Vad: två lättlästa böcker.

Kasper gör mål

En lättläst klassiker med nya tuffa illustrationer och massor av fotbollstips!

Kasper älskar att spela fotboll på rasterna i skolan. När hans kompis Kim bjuder in honom att spela med ett riktigt lag är det både roligt och läskigt. Alla fotbollsälskare kommer att känna igen sig i hur det känns att stå på planen med ett nytt lag. I avslutande Kaspers fotbollsskola hittar du dessutom knepen för att bli en bättre fotbollsspelare.

- Kasper är jättebra, han ska vara med och spela match, säger Kim till tränaren. Men det är ju Kaspers allra första träning. Hur ska det gå? Kasper värmer upp, tränar på att passa, och sitter på bänken. Men när det är hans tur att göra mål, visar det sig vara svårare än vad han trott.

Kasper gör mål är första boken i Jörn Jensens omtyckta lättlästa serie om fotbollsälskaren Kasper. Serien är översatt av den svenska lättläst-drottningen Helena Bross, och har nya tuffa illustrationer av Charlie Christensen. Varje berättelse kompletteras med handfasta råd i Kaspers fotbollsskola!

Leo och datorspelet

Det är bra att ha en hobby och att spela datorspel är Leos hobby. Men ibland tycker pappa att Leo ska sluta spela. Och just den här morgonen händer det värsta - pappa stänger av datorn. Mitt i spelet! Precis när Leo har kommit till en ny nivå och inte hunnit spara.

Leo och datorspelet är den tredje boken om Leo - en helt vanlig kille som de allra flesta kan känna igen sig i. Serien skildrar vardagliga situationer med finurlig och underfundig humor. I serien ingår även Leo och klumpen i magen och Leo och katten som försvann.

Skick: Fint skick!

Finns en hund hos oss. Röker inte.

Kolla gärna mina övriga auktioner, samfraktar gärna.

Objektsnr 629982648

Visningar 29

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 13 maj 09:35

Lätt att läsa Kasper gör mål och Leo och datorspelet

Pris

30 kr

Marro99

Dalsjöfors, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

2 318 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?