Beskrivning

Jättegott skick aldrig blivit läst.
Bokbeskrivning längst ner

Se gärna mina övriga auktioner som jag har ute nu på Tradera för samfrakt.

Inväntar era ytterligare auktionsbud, och samfraktar allt när ni budat klart. Betalning kan ske när ni är klara med era vunna auktioner. Kolla noga så ni inte har fler bud på min sida innan ni betalar via Tradera eller swish.

Kolla så ni inte budar på fler av mina auktioner, så ni betalar dubbla frakter/porton vid t ex Tradera/swish-betalning, då ni kan vänta med betalning tills ni budat klart, meddela mig detta då.

Bokbeskrivning: Helena Bross, med gedigen erfarenhet av barns läsutveckling, berättar här vidare om minideckarna Kevin och Dina som fått ett nytt fall att lösa. Det är välskrivet, lagom spännande och generöst illustrerat med roliga och färgstarka bilder. Perfekt för nybörjarläsaren!Först sitter det en lapp i affären om katten Tussan som är borta. Sen dyker det upp fler och fler lappar om försvunna katter. Kevin och Dina tänker ta reda på vart de har tagit vägen, för de gillar att spana på allt mystiskt. De ställer sig på lur och kikar på hyllan med kattmat. En kvinna plockar ner burk efter burk i sin vagn ...

Bokbeskrivning: Noelia fyller tio år och får en ny telefon. Det är den bästa dagen i hennes liv tills hon upptäcker att någon skriver elaka kommentarer på hennes kompis musikvideos. Noelia blir alldeles kall. Vem är det som gör så och hur ska Noelia kunna hjälpa sin kompis? Noelias revansch är andra boken i serien om Nollan. Böckerna ska underlätta för vuxna och barn att starta samtal om livet på nätet. Författare Caroline Engvall är författare, journalist och föreläsare. Hon debuterade 2008 med biografin 14 år till salu som har sålt i mer än 200 000 exemplar. Sedan dess har hon ägnat stora delar av sin tid åt kampen mot sexuellt utnyttjande av unga, bland annat genom utbildningsmaterial, hjälpsajter, poddar och tv-dokumentärer. Hon är en av Sveriges ledande auktoriteter i ämnet.

Objektsnr 630483418

Visningar 26

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 22 apr 14:28

Noelias revansch / nollan och nätet

Utropspris

|0 Bud

20 kr

Auktionen avslutades utan bud

Heth_71

Strängnäs, Sverige

Verifierad

101 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?