Beskrivning

Det här är en bok från 2013 som nu söker ett nytt hem. Genomläst en gång - boken är i gott skick medan pappomslaget har fått sig lite mindre märken här och var. Zooma gärna själv in på bilderna för att avgöra dess skick. Häftig som inredningsdetalj om man vågar sig på att ta av omslaget (se sista bilden)...

Bokbeskrivning:
I Våga flyga berättar Joy och Joel själva om hur deras intresse för swinging växte fram, från de första trevande samtalen till förverkligandet av fantasierna. Vi får följa med när de går på swingersklubb och när de ordnar privata träffar med andra partners. Och de väjer inte för att dela med sig också av de allra intimaste detaljerna.

Joy och Joel beskriver upptäckarglädjen och frihetskänslan de upplevt på sin resa, men de vågar också visa på de praktiska svårigheterna med swingerslivet: hur de tar sig runt hinder som uppstår på vägen, hur rädslan att vara pervers hotar att solka ner deras upplevelser och hur de tar itu med svartsjuka. Deras text är eftertänksam och frustande erotisk på samma gång. Våga flyga är inte någon glorifiering av swingerstillvaron, utan en naken, rättfram berättelse om såväl glädjeämnen som besvikelser. Det är en brännhet och kontroversiell bok för den som är nyfiken, vill fascineras och kanske utmana sina egna tabun.

Inbunden
Antal sidor: 271
Språk: Svenska
Forum Bokförlag

Om du har några frågor angående objektet så tveka inte att höra av dig - jag svarar så fort jag kan. Bud är bindande, så vänligen ställ din fråga innan du budar.

Betalning ska ske senast 5 dagar efter avslutad auktion om inget annat har avtalats på förhand.

Djur- och rökfritt hem.

Jag ansvarar ej för postens hantering men om det skulle vara något problem med objektet så tveka inte att kontakta mig så löser vi det! Samfraktar såklart om det är aktuellt och om jag någon gång skulle räkna fel på frakten så betalar jag givetvis tillbaka mellanskillnaden. Skickar även utanför Sverige men då blir fraktsatsen en annan.

Objektsnr 630460135

Visningar 102

Publicerad

AnmälSälj liknande

Lör 27 apr 19:49

Våga flyga: vår väg till sexuell frihet, Joy & Joel Svensson, swingers, bok

Slutpris

|

49 kr

Auktionen är avslutad

Fafnersbane vann auktionen

Adnil_88

Kristianstad, Sverige

5.0

Adnil_88

Verifierad

Toppsäljare

671 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?