Beskrivning

Veckotidningen Femina från 1952.

Reportage: Christel Marott är en dansk illustratör. Hon bor i ett underbart hem som Femina nu besöker och fotograferar. Så ser det ut utvändigt. Så ser det ut i de olika rummen. Bild på dottern Stine Marott med sitt vitblonda hår. Det är Christel som gör illustrationer till Feminas förstasidor!

Reportage: Anna-Lisa Snare har lämnat livet i Stockholm bakom sig och flyttat in i en vit herrgård, Äsperöds gård i Äsperöd, Skåne. Nu berättar hon för Femina om sitt nya lantliga liv! Tidigare var hon reklamkonsulent i Stockholm. Nu är hon bonde i Äsperöd!

Reportage: Kan fruntimmer köra bil? Nu har en tysk professor i psykologi undersökt körförmågan hos kvinnor. Tidningen redovisar resultatet. Samtidigt intervjuas och fotograferas Irma Ulrich. Hon är chef för Stockholms Kvinnliga bilkår. Nu berättar hon om hur kvinnor kör. Rune Nilsson är direktör i Falks Bilskola i Stockholm. Han berättar om sina intryck när det gäller fruntimmers bilkörande. Kvinnliga bilföraren Bodil Mellroth fotograferas och intervjuas. Hon tycker om att köra bil!

Se även mina andra tidningar till salu!

Jag samfraktar.

Objektsnr 630469221

Visningar 61

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

Femina 46 1952 Christel Marott, Irma Ulrich, Bodil Mellroth, Äsperöd

Pris

109 kr

Cynosure

Uppsala , Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

353 omdömen

Läs omdömen

Köp mer och spara på frakten

Samfrakt

3 dagar

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?