Beskrivning

Inbunden bok i mycket bra skick.

År 2000 Förlaget Sören Fogtdal.

"Denna inspirerande handbok ger en positiv infallsvinkel till hur du ska komma tillrätta med det dilemma det innebär att bo på ett litet utrymme. Den är fullspäckad med fyndiga idéer för hemmets alla rum och den visar genom fallstudier hur andra har löst utrymmesfrågan.

Över 130 fotografier från moderna hem visar det senaste inom inredningsdesign för små utrymmen.

Innehåller idéer för boende i stan och på landet, för familjer och för ensamboende och för totalrenoveringar.

Ger råd om hur du ska få större bostadsyta utan att flytta med expertlösningar för alla omständigheter.
---------------------------------------------------------------------------------------------
COMPACT LIVING - ATT BO PÅ LITEN YTA är en källa till inspiration och en praktisk guide för alla som vill sätta bo, vare sig man vill bo i en stuga på landet eller i en lägenhet i stan, ensam eller med en partner. Idag är utrymme en bristvara och många känner sig begränsade av den yta som ekonomin tillåter. Men du behöver inte känna dig bunden av ytan om du använder dig av den här bokens fyndiga lösningar på hur man vinner utrymme utan att flytta.

Rum efter rum går Jane Graining igenom hur man ska få ett snyggt resultat i olika prisklasser och hon ger tips om hur man kan använda möbler, inventarier och utrustning på bästa sätt. Illustrativa fallstudier visar hur du kan inreda ditt "kompakta" hem för att tillgodose dina behov - vare sig du bor ensam, med en partner eller i en familj - och ger dig eleganta lösningar på nya omständigheter såsom nedkomsten av ett barn eller en flytt av arbetsplatsen till hemmet. I en tidsålder då stil jämsides med utrymme, ger COMPACT LIVING - ATT BO PÅLITEN YTA råd om hur du ska göra ett litet hem vackert.
---------------------------------------------------------------------------------------------
JANE GRAINING är frilansförfattare och inredningskonstnär och började sin karriär med att skriva om hem i Homes and Gardens och i Womans´Journal. Hon har medverkat i många publikationer bland andra Country Living, Country Homes and Interiors, The Sunday Time Magazine, The Sunday Exoress Magazine och The Mail on Sunday.

Objektnr 632941472

Visningar 24

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 15 maj 18:02

COMPACT LIVING - Att bo på liten yta - Inbunden Bok - Jane Graining - 128 sidor.

Utropspris

|0 Bud

39 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från samma kategori

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?