Beskrivning

UTEPLATSER: trädäck, stensatta uteplatser, plintgjutning, dränering, trappor, räcken, stödmurar, gångar, utemöbler, pergola och planteringslådor

av Bo Samuelsson mfl

Black & Decker 2009.

Kartonnage i mycket gott skick, mindre bruksspår.

Tydliga ritningar och detaljerade instruktioner för hur du bygger trädäck och stensatta uteplatser. Sammanlagt presenteras ett trettiotal projekt samt viktiga grundtekniker för till exempel plintgjutning, trappbygge och dränering.

Ingen trädgård är perfekt, alltid finns det platser som är svåra att använda för att de är alltför kuperade eller steniga. Eller också är huset för litet för att du ska kunna bjuda hem många samtidigt.

De här problemen löser du genom att bygga praktiska uteplatser. Ett trädäck hopbyggt med huset kan utvidga bostadsytan. En mer avskild, friliggande och stensatt uteplats kan bli en trädgård i trädgården.

Den här boken innehåller mängder av varianter på trädäck och stensatta uteplatser. Till alla projekt finns ritningar och noggranna instruktioner som gör projekten möjliga att genomföra även om du inte är proffs. Här finns också värdefulla säkerhetstips och information om hur du väljer rätt dimensioner på virket.

Sammanlagt presenteras ett drygt trettiotal projekt, allt från ett enkelt spjälstaket till ett trädäck i tre plan. Genomgående är projekten möjliga att anpassa efter just dina behov. Förutom uteplatser innehåller boken byggbeskrivningar till utemöbler, planteringslådor och pergola. Här beskrivs även grundtekniker för hur du gjuter och dränerar, bygger gångar, stödmurar, trappor och räcken i olika design.

SE BILDER FÖR MER INFORMATION.

OBS! TORSDAG-FREDAG 25-26 APRIL ÄR JAG I FLYTTARTAGEN.

SÅLDA BÖCKER SKICKAS PÅ MÅNDAG.

Jag delar inte på annonser med fler än en bok.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

OBS! Då jag har fri frakt, väljer jag fraktalternativ.
Mindre böcker skickas med Postnord, större med Schenker eller DHL.
Jag packar på morgonen. Kontrollera din adress direkt vid köp!

FRAKTFRITT! (Inom Sverige, free shipping, only in Sweden).

Jag väljer fraktsätt och packar noga. Emballage ingår.

Betalning inom 5 dagar. Därefter läggs annonsen ut till försäljning igen.

Jag säljer endast begagnade objekt.

:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨¨*:·. .·:*¨

Som köpare hos Haldins Hylla har du 14 dagars ångerrätt.. Ångerrätten börjar gälla dagen efter du tagit emot varan. Detta enligt distans- och hemförsäljningslagen (2 kap. 1 § 3 st.) Du har då rätt att skicka tillbaka varan och få pengarna tillbaka inom 30 dagar. Det är köparen som betalar kostnaden för returfrakten. Det är bara att mejla mig så löser jag det hela!

Objektsnr 605731724

Visningar 148

Publicerad

AnmälSälj liknande

Butik

UTEPLATSER Bo Samuelsson mfl Black & Decker 2009

Pris

230 kr

Haldins_Hylla

Mönsterås, Sverige

5.0

Haldins_Hylla

Företag

Toppsäljare

15 133 omdömen

Läs omdömen

Mer från samma butik

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?