Beskrivning

Knappt öppnad.
Namnad med grattis hälsning på
Första sidan.

Bokbeskrivning:
101 Öl
du måste dricka innan du dör
Äntligen dags igen att uppdatera sig på ölsortimentet och även att få smutta på ett par av de klassiker som finns i denna bok. Ölälskare kan här få inspiration till nya val, och kanske får du förhöjd puls då du kastar dig över nyheterna i Örjan Westerlunds 101 öl du måste dricka innan du dör.
Det är femte året och succén fortsätter. Och hela en fjärdedel av boken är nya ölsorter baserat på det som hänt i hyllan i butiken och spännande nya öl hos våra tillverkare och importörer. Här är alla ölen du vill prova, några av dem du har provat och så ett stort antal du borde prova!
Som alltid innehåller boken de omtyckta raderna att notera egna synpunkter på så håll med, eller döm ut författarens omdömen; helrätt dråpliga eller galet vrickade. Boken omfattar öl från Sverige, Belgien, England, Irland, Tyskland, Tjeckien, Polen och USA. Här finns en lärorik ABC-del och du hittar rekommenderade serveringstemperaturer liksom markeringar av ekologiska öl.
Så, använd boken som inspiration då du handlar öl, prova och tyck till, bocka av öl för öl och bredda dina ölreferenser. Här är 101 skäl att ta en öl det är väl ändå ett bra skäl att köpa boken bara det?.
Om författaren
Med dryga tjugotalet böcker bakom sig, sålda i över 250 000 exemplar, har Örjan Westerlund etablerat sig som en av Sveriges mest lästa dryckesförfattare. Hans specialiteter är öl och whisky, men även kryddsprit och choklad har passerat tangentbordet. Flera av Örjan Westerlunds böcker har prisbelönats av Måltidsakademien i Grythyttan. Ett par av hans böcker har också representerat Sverige i den internationella Gourmand World Cookbook Awards. Vid sidan av sitt författarskap och hundratals whiskyprovningar har Örjan Westerlund också medverkat i whiskyjuryn för Stockholm Beer & Whisky Festival och även som sensorisk bedömare av kryddsprit och rom hos V&S Group.

Objektsnr 629783275

Visningar 48

Publicerad

AnmälSälj liknande

Ons 17 apr 20:54

101 Öl du måste dricka innan du dör : 2014/2015

Utropspris

|0 Bud

40 kr

Auktionen avslutades utan bud

Mer från säljaren

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?