Beskrivning

Gotland Idrottsön I går – I dag – I morgon, av Cathrin Emdén (redaktör)

Tårar, svett och glädje...

... gemenskap, lycka och besvikelse, allt ryms inom idrotten. I Gotland - Idrottsön berättar bland annat idrottsstjärnorna Mattias Sunneborn och Anna Jakobsson om vilken betydelse uppväxten på Gotland haft för dem.

Läs också om Lagerlingens idrottsplats som byggdes av krigsfångar, om de gamla gutniska lekarna, om fäktningen som tagit ny fart på ön, om hur kvinnliga fotbollsspelare tvingas spela i barnskor och varför media rapporterar mer om vissa sporter än andra.

Detta och mycket mer är innehållet i Gotland - Idrottsön, som rör sig mellan dåtid och nutid för att undersöka hur idrotten påverkat människor och kulturen på Gotland genom tiderna.

Den inbundna boken (kartonnage med linneklädd rygg) i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i mycket nära nyskick. Det finns en mjuk intryckning nertill på pärmkanterna som mera känns än de syns. Boken är rikligt illustrerad med spännande fotografier och reproduktioner i färg och svartvitt.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 245/215 mm
Ryggbredd ca 19 mm
Vikt ca 715 gram
Sidantal 152
Redaktör Cathrin Emdén
Förlag Gotlands museum, Fornsalens förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2016
ISBN 91-88036-96-4

Porto: Skickas i ett registrerat paket med Schenker som kostar 59 kr. Tänk på att det normalt tar ca 1-3 arbetsdagar för ett paket med Schenker inom landet. Boken kommer att bli väl emballerad. Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 629568720

Visningar 33

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 18:30

Gotland Idrottsön I går – I dag – I morgon

Utropspris

|0 Bud

95 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 790 omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?