Beskrivning

Visbys ringmur - Vandring runt Visby stadsmur, av Kristian Tallroth

Följ med på en vandring runt Visby stadsmur. Ringmuren är den enda bevarade i Norden och därmed unik. I denna bok berättas om historiska händelser, fascinerande människor och en del annat av kuriosa. I synnerhet med denna rundvandring står murens historia i fokus och vi får bekanta oss med personligheter som Jacob Dubbe, Berend von Mehlen, Sören Norby, Valdemar Atterdag, Olof och Ivar Axelsson Tott, Margareta Bönderby, Bodisko, Erik av Pommern, Jens Holgersen Ulfstand, Magnus Gren, Kristian I, Karl X Gustav, Nils Juel m.fl. vilka alla på ett eller annat sätt och i olika tider har haft anknytning till Visby.

Den häftade boken i förlagets dekorerade pärmar är helt ny och i nyskick. Boken är mycket rikligt illustrerad med fina fotografier och reproduktioner i färg. Det finns en dedikation på försättsbladet undertecknad av författaren.

Här kommer detaljerna:

Höjd/bredd ca 210/147 mm
Ryggbredd ca 5 mm
Vikt ca 140 gram
Sidantal 81
Författare Kristian Tallroth
Förlag Nomen förlag
Språk svenska
Utgivningsår 2010
ISBN 91-7465-088-4

Porto: Skickas i ett förstärkt brev med Posten som kostar 54 kr. För brev med Posten använder jag ibland rabattfrimärken för att själv eventuellt spara en slant... Sampackar gärna om du vinner flera auktioner.

Betalning: VÄNLIGEN BETALA INOM 2 DYGN EFTER AVSLUTAD AUKTION!

Objektsnr 629569112

Visningar 36

Publicerad

AnmälSälj liknande

Mån 15 apr 18:32

Visbys ringmur - Vandring runt Visby stadsmur

Utropspris

|0 Bud

60 kr

Auktionen avslutades utan bud

sthlmbiker

Stockholm, Sverige

5.0

Verifierad

Toppsäljare

3 790 omdömen