Beskrivning

Bokpaket om löpning.
Alla böcker i mycket fint skick. Varsamt lästa.

Christopher McDougall: Born to Run - Jakten på löpningens själ
Storpocket

Den mest klassiska löparboken om löpning och livet kring världens mest uthålliga löpare Tarahumara indianerna lever med veckolånga fester innan flera dagars långa löptävlingar barfota eller endast iklädda hemmagjorda sandaler..

Haruki Murakami: Vad jag pratar om när jag pratar om löpning
Inbunden med skyddsfodral
Vad jag pratar om när jag pratar om löpning är Murakamis mest personliga bok och innehåller minnen och reflektioner från ett liv av löpning, fyllt av målmedvetenhet, värkande muskler och uppladdningar inför ständigt nya maratonlopp. Löpningen blir för honom en sammanbindande punkt i tillvaron - och på så sätt blir en text om löpning också en text om hans romaner och hans skrivande.

Scott Jurek: Ät och Spring
Pocket

Ät och spring är Scott Jureks egen berättelse om utvecklingen från soffpotatis till ultramaratonlöpare - med lopp från 42 kilometer till över 20 mil. Han var en av de löpare som reste till Mexiko för att tävla mot tarahumaraindianerna, vilket beskrivs i bästsäljaren Born to run. Jurek visar att det går att övervinna nästan allt: trötthet, smärta både fysisk och själslig och betonar vikten av att välja rätt mat.

Objektsnr 630546396

Visningar 45

Publicerad

AnmälSälj liknande

Tor 2 maj 10:47

Bokpaket Born to Run, Vad jag pratar om när jag pratar om löpning, Ät och Spring

Utropspris

|0 Bud

80 kr

Slutar om

The_Maven

Skene, Sverige

5.0

The_Maven

Verifierad

Toppsäljare

435 omdömen

Läs omdömen

Andra har även tittat på

Jämför slutpriser

Vad är den värd?